Artistes

Eduard Gener

Eduard Gener és una músic singular dins l’escena catalana. Originari de Solsona, aquest cantautor imposa un estil mestís, al mateix temps urbà i atemporal, ple d’alegria i de nostàlgia, de rhythm and blues i de Cançó, servit d’una impressionant mestria al piano i l’orella sempre posada a la música negra. I ho fa amb cançons originals cantades en català, no pas en anglès.

Visita el web

Despertadors Atòmics

Despertadors Atòmics és un Trio de funk – rock de Solsona format l’any 2007 pels solsonins Eduard Gener, Edgar Riu i Andreu Moreno. Després de passar per diferents concursos (Track Vendrell, Sona9) enregistren un l’EP Despertadors Atòmics (Jezz Rec) que veu la llum a l’octubre de 2018. El febrer de 2011 publiquen L’Ofici del Rellotge (Jezz) amb diferents cançons que sonaran a la radiofórmula encara avui. Després d’una gira per Catalunya el grup s’atura durant una temporada indefinida.

The Mentres

Quartet solsoní The Mentres que ofereix un pop-rock alegre, amb múltiples influències i unes lletres que s’apropen i s’allunyen de la vida quotidiana. The Mentres narren històries amb tocs d’ironia que expliquen misèries i victòries dels nostres temps, amb accent solsoní. Han publicat un primer àlbum “Defectes Especials” produït produït i enregistrat als Estudis Jezz per Eduard Gener.

Visita el web