Artistes

Eduard Gener

És pianista, baixista, cantant i productor, i és de Solsona. Responsable de Jezz. Va liderar la banda Despertadors Atòmics. L’any 2015 sorprèn amb l’àlbum de debut com a solista Les Avingudes (RGB Suports, 2015). Una mescla de soul, hip hop i cançó, autoproduït i enregistrat per ell mateix, i que li val aparèixer al Disc de La Marató de TV3 o al disc/compendi d’artistes “La Pols i l’Era” (Bankrobber).

Dos anys després enregistra i s’autoprodueix Diumenge (RGB Suports, 2017). Un llarga durada que és un compendi dels vynils que hi havia als tocadiscs dels seus pares tots els diumenges. Una mescla de swing i cançó amb lletres inspirades.

Gira sol i amb els seus músics, però la proposta de Gener és original i sobretot única a Catalunya. Per inicis de 2019 s’espera un nou disc, editat per Jezz.

Visita el web

Despertadors Atòmics

Despertadors Atòmics és un grup de funk – rock de Solsona format l’any 2007 pels solsonins Eduard Gener, Edgar Riu i Andreu Moreno. Després de passar per diferents concursos (Track Vendrell, Sona9) enregistren un l’EP Despertadors Atòmics (Jezz Rec) que veu la llum a l’octubre de 2018.

El febrer de 2011 publiquen L’Ofici del Rellotge (Jezz Rec) amb diferents cançons que sonaran a la radiofórmula encara avui, quasi 8 anys després. D’aquest disc en va néixer el el videoclip, Inventari, dirigit i enregistrat per la cinesta Carla Simón. Després d’una gira per Catalunya el grup s’atura, almenys durant una temporada indefinida.