Cursos

Curs de producció musical I i II

Conjuntament amb l’Àtic Escola de Música – Solsona, tirem endavant un curs de producció musical que dura dos anys i que està enfocat a tothom, segons els nivells. Ensenyem tot el procés des que composes una cançó fins que la presentes al Públic/Internet. El curs el pot fer qualsevol persona, aficionat o músic, i la única limitació és la creativitat.

Les classes són individuals o de dues persones i es duen a terme als propis estudis Jezz Rec, amb una vessant pràctica important. Ensenyem conceptes generals del so, l’ús de seqüenciadors, l’enregistrament i la sonorització d’instruments, sintetizadors i samplers. Tot dirigit a la visió artística que l’alumne ens proposi. Fomentem la creativitat i l’intercanvi entre alumnes en l’enregistrament de cançons, perquè el curs bàsicament es centra en composar i produir cançons. I a la fi, ensenyem a mesclar i masteritzar, a fer sonar la música i a posar apunt una idea musical. A punt per triomfar!

El segon any del Curs, reforcem els conceptes pràctics de mescla artística. Investiguem més en el tema del sampling i sintetitzadors. I centrem tots els esforços en allò que ens demana l’alumne.

També duem a terme un curs de Djing i el Live! on aprendre l’art de la mescla a la pista amb diferents softwares (Tracktor, Serato, Ableton Live…).

Curs de producció musical I

d’octubre a juny, sessions d’1,5 hores/setmana

 1. Teoria de la naturalesa del so, microfonia i tècniques de gravació.
 2. Ableton Live
 3. Logic X Pro
 4. Mescla i Mastering
 5. Producció i enregistrament d’una cançó.

Curs de producció musical II

d’octubre a juny, 1,5 hores/setmana

 1. Mescla artística i mastering II
  Sampling.
 2. Disseny Sonor i Síntesi Digital.
 3. Síntesi.
 4. Producció, enregistrament, mescla i mastering d’una cançó.

Curs de Discjockei

d’octubre a juny, 1 hora/setmana

 1. Introducció al Djing. Conceptes musicals.
 2. Discjockei amb vynil.
 3. Discjockei Digital amb Traktor.
 4. Discjockei Digital amb Serato.
 5. Preparació d’un Live amb Ableton Live.

Demana més informació