Jezz Rec

Jezz Rec és un estudi de gravació. Situat a Solsona. Tarifes econòmiques per afavorir la creació d’obres artístiques interessants. Gestionat pel músic Eduard Gener

L’estudi compta amb dues sales de gravació: Fargo i Tate. Una és més continguda, lloc ideal per enregistrar-hi veus, i l’altra és més viva. Allí hi enregistrem bateries, seccions de vents, cors, piano i instruments que necessiten més espai. Aquesta última es tracta d’una sala que muta lentament, disc rera disc. No som, per a res, un estudi convencional perquè, la veritat, no hem fet cap estudi tècnic de com hauria de sonar correctament la cosa. Només hi parem l’orella i reformem segons ens digui el gust i el bon estil.

L’estudi compta amb un mínim d’enginyeria i microfonia de qualitat, instruments i espais per enregistrar qualsevol producció moderna. Les tarifes de gravació, com de mescla i de producció, són assequibles perfectament perquè prioritzem que l’artista pugui enregistrar sense masses limitacions de temps ni dessagnant-se econòmicament com passa en estudis d’alt nivell. Anem de cara a la idea, però sense presses.

Ens il·lusiona tot, però creiem en l’especialització musical. Si tenim coses en comú, no dubtis en contactar-nos.

Clients

The Mentres

Guillamino

Elsabeth Produccions

Omen Produccions

Pau Boïgues

Big Band de Sallent

Damià Olivella

Eduard Gener

Mestre Guim

Victor Branch, Jon Bastardo i Arnau Picó

La Quinta del Barrio

Uriol Gilibets

Home Llop & The Astramats